Доналд Тръмп: Слушам само себе си

iskoisko
iskoisko 19/09/2023 6 Views

Tuesday 19 September 2023 12:36 AM, BG

Бившият президент Доналд Тръмп заяви, че не е уважил мнението на адвокатите и членовете на кампанията си, които са му казали, че е загубил президентските избори през 2020 г., и че решението да повярва в теорията, че изборите са били фалшифицирани, е негово.

“Наемаш ги, никога не си ги виждал тези хора, получаваш препоръка, те се оказват RINO (републиканци само по име) или се оказват не толкова добри. В много случаи не съм ги уважавал”, каза Тръмп. “Но уважавах други. Уважавах много други, които казваха, че изборите са били фалшифицирани”, каза Тръмп по време на интервю за предаването “Среща с пресата” по Ен Би Си, когато беше попитан защо е решил да игнорира адвокатите и съветниците си, които са му казали, че е загубил изборите през 2020 г. от Джо Байдън.

Срещу Тръмп, настоящ фаворит в първичните избори за президент, са повдигнати обвинения, свързани с усилията му да отмени резултатите от изборите през 2020 г. Във федералното дело срещу него прокурорите се позовават на факта, че адвокатите на Тръмп многократно са му казвали, че е загубил изборите. Кампанията на Тръмп загуби десетки съдебни дела, опитващи се да оспорят поражението му през 2020 г. в седмиците след изборите, като необоснованите им конспиративни теории бяха отхвърлени.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x